Bestilling av klubbklær

Årets klubbklær kan nå bestilles i nettbutikk. Det er 9 ukers leveringstid fra 12.september, så disse er klar i god tid før vinteren. Vi håper flest mulig vil gå i Senja ski klær kommende vinter, uansett om du er aktiv, mosjonist eller bare tar deg en tur i løypa av og til.

Senjakarusellen løp 5.

Imorgen tirsdag 24.08 går løp 5 i Senjakarusellen. Start og mål fra Silsandhallen i fast løype i lysløypa. Første start kl 18 for de yngste. Løyper fra 700m-5km. Passer for alle andre og nivå!

Rulleskiløp under Arctic Race

Under lørdagens Arctic race etappe fra Finnsnes starter det og rulleskiløp med start og mål på samme plass. Her kan det nevnes at verdensmester Erik Valnes er påmeldt! Så møt opp litt tidligere enn planlagt i Finnsnes sentrum, og få med deg en verdensmester på ski i samme slengen! Under er løypekart og oversikt over de ulike startstedene for de ulike aldersklassene.

Oppstart årets Senjakarusell

Årets Senjakarusell er klar til oppstart!

Premier etter telenorkarusellen

Førstkommende onsdag 21/4 vil det være mulig å hente premier for de som ikke kunne møte på siste renn. Fra 18-1830 ved Silsandhallen. Det er ønskelig at alle leverer inn startnummer samtidig.

Årets siste telenorkarusell

Årets siste telenorkarusell er flyttet fra onsdag til førstkommende lørdag 17.april kl 13. Det vil og bli premieutdeling da.

Årsmøte mandag 15.03 på Silsand barneskole

Minner om årsmøtet førstkommende mandag kl 20, på nye silsand barneskole.

Telenorkarusell avlyst!

Telenorkarusellen idag 10.03 må dessverre avlyses grunnet smittesituasjonen i Senja kommune.